ACOSAM CONSTRUCT

Specializata in vanzarea si montajul acoperisurilor din tigla metalica Gerard , Acosam Construct dispune de cei mai buni specialisti pentru ca acoperisul casei dumneavoastra sa dainue in timp.
Provenita din Noua Zeelanda si fabricata in diverse modele, tigla metalica Gerard ofera acoperisului un aspect placut si o rezistenta indelungata.
Activam de 10 ani in domeniul constructiilor de acoperisuri si serviciile noastre sunt intodeauna in concordanta cu nevoile clientilor, prin experienta, munca si devotament am devenit una dintre cele mai bune firme in domeniul nostru in Prahova.

 

executam

Executam

 

Executăm orice fel de lucrare sau reparație pentru acoperișul dumneavoastră, indiferent de amploare, complexitate.
Montajul este efectuat cu personal calificat la standardele stabilite de producător, iar prin experienta, calitate si devotament ne-am facut cunoscuti si apreciati de clientii nostri.
Noi nu va garantam cel mai mic pret de pe piata, in schimb va garantam calitatea si durabilitatea materialelor folosite, o lucrare executata cum trebuie si cu produse de calitate.

 

experienta

Experienta

 

Avem o experienta de 10 ani în domeniul construcţilor şi repararea acoperişurilor pentru case, cladiri rezidenţiale şi comerciale, iar materiale de înaltă calitate si marturiile clientilor nostri sunt cartea noastra de vizita.
Serviciile nostre de construire sau reparare acoperisuri pun accentul pe calitatea execuţiei, în concordanţă cu cerinţele clienţilor, scopul final fiind satisfacţia acestora pentru lucrul bine făcut.

 

montam2

Montare 

 

Instalarea unui acoperiş este efectuată doar de către instalatori profesionişti autorizaţi de aceea cand vine vorba de calitate si o lucrare bine executata suntem cei mai buni.
Suntem specializaţi în instalarea tuturor formelor de acoperişuri, inclusiv instalarea ferestrelor pentru mansarde, jgheaburi si burlane.

 

contactatine

Contactati-ne

 

Pentru orice informatie sau pentru oferta pesonalizata puteti  lua legatura cu noi folosind formularul de contact sau la numarul de telefon 0747819067.